Concept

Voor de totaalinrichting van uw woning wordt creatief nagedacht om zodoende een coherent en passend design te implementeren.

Het bureau AeB Deknock P interieurarchitect is een dynamisch ontwerpbureau met jarenlange ervaring dat verschillende vakdiciplines bij elkaar heeft gebracht. Door architectuur, interieur, tuin en landschap samen te voegen kan het zowel de bebouwde als de onbebouwde omgeving vormgeven.

Aan de hand van een intakegesprek en een beoordeling van de situatie ter plaatse, wordt samen met u een voorlopig programma van wensen en eisen opgesteld. Zo krijgt u inzicht in hoe wij functioneren en krijgen wij inzicht in de complexiteit van de opdracht en hoeveel tijd wij hiervoor denken nodig te hebben. Het ontwerp zal zo worden opgebouwd dat het niet alleen mooi oogt, maar ook de functionaliteit van de ruimte ten goede komt.

Al sinds vele jaren is het mijn doel om voor mijn klanten het ideale en functionele interieur te creëren dat bij hun concept past. De 4 bouwstenen van mijn workflow zijn: ontwerp, concept, planning en design.

Voor de totaalinrichting van uw woning wordt creatief nagedacht om een coherent en passend design te implementeren. Ook uw eigen input en mening is belangrijk en daarom passen wij de ontwerpen aan in samenspraak met u.

De uitvoering van het project wordt nauwlettend door ons opgevolgd zodat u kan rekenen op een zorgeloze afwerking van uw interieur.